TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

Od starog napravi novo – u roku od 30 dana stvorite energetski efikasnu kuću

Projekat „Od starog napravi novo“ u saradnji sa okrugom Koruška i novinama Kronen dokazuje da se sanacija stare kuće u novu sa pravim saradnicima i materijalom može izvesti brzo i efikasno. U rekordnom vremenu od 30 dana izvršena je kompletna sanacija stare kuće, gde je celokupan krov obnovljen TONDACH® crepom.

 

Krovopokrivači i sam investitor odlučili su se za TONDACH® proizvod Sulm Verschiebeziegel nero. U saradnji sa firmom Alexander Leopold GmbH iz Feldkirchena prekrivena je ukupna krovna površina od 240 m². „Za ovaj projekt smo  preporučili TONDACH®  jer je to proizvod koji je kvalitativno visoko rangiran, ekološki i trajan. TONDACH® raspolaže širokom paletom proizvoda za sanaciju krova, što izuzetno olakšava celi postupak, jer  proizvodi imaju mogućnost „kliznog letvisanja“. Pored toga postoji sveobuhvatni dodatni pribor koja zajedno sa crepom krovu daje harmoničan i za oko privlačan izgled , izjavio je KR Leopold.

 

Koruški profesionalci i majstori, pod nadzorom HT-BAU (preduzeće M&R Bauhholding-a), uspeli su nemoguće učiniti i 40 godina staru kuću pretvoriti u modernu i energetski efikasnu kuću. Tokom 30 radnih dana je više od 80 majstora učestvovalo u rekonstrukciji. Savete za Vašu sanaciju krova možete dobiti kod TONDACH®-a.