TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

Originalno sistemsko rešenje Tondach

Sveobuhvatnim originalnim Tondach rešenjima imate siguran i trajan kvalitet krova.

1. Sigurnost za donji sloj krova

Inovativna Tondach folija sa dvoslojnom aktivnom membranom bez pora trajno i sigurno štiti krovnu konstrukciju. Nova Sub(ispod)-i-Top(iznad) parna prepreka DASATOP sa promenljivim difuzionim otporom nudi maksimalnu sigurnost a postavlja se jednostavno i ekonomično.

 

2. Nosač solarnog/fotovoltaičnog modula

Tondach nosači modula nude kvalitetno i sigurno rešenje za pričvršćivanje svih solarnih i fotovoltaičnih elemenata koji se nalaze u prodaji, a uz to montiraju se bez velikog napora.

 

3. Osvetljenje i izlaz na krov

Unesite svetlo u prostorije bez prozora. Tondach nudi razne elegantne, prilagodljive i veoma funkcionalne mogućnosti osvetljenja i izlaza na krov za svaki model crepa.

 

4. Prodor kroz krov, ventilacioni sistemi

Tondach komplet koji uključuje glinenu cev za ventilaciju sa kapom, crep za ventilaciju i antenu, crevo i manžetnu za zaptivanje pouzdano i trajno sprečava prodiranje vode kod prodora kroz krov. Sa spolja je optički usklađen, unutra tehnički perfektno spojen a pre svega zaptiven! 

 

5. Rešenja za sleme/greben uklj. ventilaciju

Tondach rešenja za sleme i greben su sigurna, lepa i dozvoljavaju Vašem krovu da diše. Tondach žlebnjaci zajedno sa osnovnim crepom stvaraju homogen izgled krova a Tondach ventilacioni elementi za sleme/greben pouzdano sprečavaju oštećenja zbog vlage.

 

6. Završni elementi i opšiv

Atmosferski uticaji ekstremno napadaju upravo područje oko slemena i opšiva. Tondach keramički dodatni elementi za sleme sa završnim i početnim pločama odn. opšivnim crepovima napravljenim po meri nude tehnički perfektno i sigurno rešenje protiv kiše, grada i snega.

 

7. Osiguranje protiv nevremena

Tondach kopče protiv nevremena, vijci za pričvršćivanje uklj. zaptivke obezbeđuju sigurnost i odgovaraju najnovijim standardima. Kao uslugu na internetu Tondach nudi izračunanje potrebne količine kopči po standardu i preglednu šemu postavljanja.

 

8. Sistemi za hvatanje snega

Tondach sistemi i dodatna oprema za hvatanje snega obezbeđuju sigurnost, sprečavaju nekontrolisano klizanje snega i optički se harmonično  integrišu u izgled krova.  

 

Bliže informacije možete naći ovde Tondach rešenja za krov u detaljima.