TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

Poseta fabrici TONDACH-Potisje Kanjiža ambasadora Crne Gore u Srbiji

1385074800

U sklopu posete opštini Kanjiža, Njegova Ekselencija, ambasador Crne Gore u Srbiji, gospodin Igor Jovović je posetio i njen najznačajniji privredni subjekt, kompaniju TONDACH-Potisje Kanjiža. U srdačnom razgovoru kojem je usledio i obilazak fabrike, visoki gost je upoznat sa tehničko- tehnološkim mogućnostima koji ovu kompaniju svrstavaju u sam vrh proizvođača keramičkih crepova u centralnoj i jugo-istočnoj Evropi.
Po rečima gospodina Slobodana Vojinovića, predsednika Regionalne privredne komore Subotica, jednog od inicijatora ove posete, višedecenijski stabilni izvozni rezultati koje TONDACH-Potisje Kanjiža ostvaruje na tržištu Crne Gore, uvrštavaju ga među najveće izvoznike severno-bačkog Okruga.
Na kraju, sagovornici su još jednom potvrdili spremnost za saradnju na već od strane Vlade Crne Gore najavljenim velikim investicionim projektima u oblasti izgradnje objekata koji će obogatiti njenu turističku ponudu.
Po rečima Ištvana Jeneija, generalnog direktora Potisje Kanjiža, TONDACH će i u buduće pomno pratiti dešavanja na tom izuzetno perspektivnom tržištu koje je među prvima u regionu spoznalo činjenicu “da ni svaki crep, nije CREP” i koje je se iz tog razloga opredelilo za garantovani kvalitet koji ovaj renomirani proizvođač jedino nudi.