TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

33 godine garancije i radost za ceo život

Tondach-om sigurno pravite pravi izbor. Prirodna sirovina glina, stara više hiljada godina, odlikuje se izuzetnom čvrstoćom i dugovečnošću.

Tondach peče glinu na više od 1000°C a površinu posebno oplemenjuje tako da je svaki crep maksimalno otporan na vremenske prilike. Time je Tondach optimalan krov za svaki dom već od 13° nagiba krova.

Za najkraće vreme do novog krova!

Sanacija krova se može obaviti jednostavno i brzo. Zašto biste i dalje više plaćali za grejanje? Tondach isporučuje u najkraćem roku. Vaš Tondach krovopokrivač Vas savetuje detaljno (i o mogućim subvencijama) i realizuje odlično Vaš novi krov. A Vi samo uživajte u svim prednostima Tondach-a:

  • 33 godine garancije
  • sigurnost koja ne zahteva održavanje
  • postojana vrednost za mnoge generacije
  • savesno ophođenje prema životnoj sredini

 

 

U trajanju od 33 godine zamenjujemo Vam besplatno sve Tondach crepove na paritetu franko proizvođač, koji po ENSRPS 1304 dokazano ne poseduju obećana svojstva.

Dodatna garancija protiv štete usled mraza:  

Ovu dodatnu garanciju dajemo za sve Tondach crepove koji imaju oštećenje od mraza, koje je dokazano nastalo zbog nedostataka materijala. Pri tome treba da je konstatovana smanjena sigurnost krova od kiše, tj. vodonepropusnost. Za ovaj period od 33 godine preuzimamo dodatno i troškove popravke u visini cene koštanja krovopokrivača, ako je krov dokazano pokrila ovlašćena zanatlijska radnja za pokrivanje krova. Zadržavamo pravo da radove obavljamo i sami ili putem našeg zastupnika.

Naručivanje Garantnog lista na office@tondach.rs

Garancija33PDF | 1,59 MB