TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

Filozofija

Naša filozofija je sasvim jednostavna: Svaki čovek treba da dobije mogućnost da TONDACH rešenjem za krov ostvari ambijent pun sigurnosti, prirodnosti, udobnosti i dobrog zdravlja – i to za više generacija. TONDACH – krov za sva vremena, obezbeđuje stvarne i trajne vrednosti u životu čoveka.

Pogledajte ovaj kratak film o našoj filozofiji, vrednostima i prirodnim proizvodima.

Inovacija:
Naši kupci imaju najprirodniji krov – siguran, trajan, individualan i estetičan!  

Svim budućim investitorima nudimo individualna rešenja za krov – raznovrsnim oblicima ili bojama. Zahvaljujući kontinuiranom razvoju proizvoda, za slobodu planiranja više ne postoje granice. Otvoreni smo za sve trendove u oblasti krovova i shodno željama kupaca pokušavamo da sa našim proizvodima ostvarimo njihove zamisli. Razvijamo proizvode koji korist za čoveka stavljaju u prvi plan, svejedno da li se pri tome radi o novom krovu ili o njegovoj sanaciji. Na taj način možemo podržavati ljude u stvaranju dugoročnih vrednosti.

Poslovanje:
Naši kupci su uvek u centru pažnje kod svih aktivnosti našeg poslovanja.

Orijentacija na kupce i zadovoljstvo kupaca su radni ciljevi koje sebi postavljamo svakodnevno. Podržavamo ljude u stvaranju njihovih sopstvenih domova a našom dugogodišnjom tradicijom i stručnošću u proizvodnji pokrivnih materijala nudimo i garantujemo sigurnost i zaštitu. Stvaramo dugoročne vrednosti prirodnim, sigurnim, raznovrsnim i trajnim krovnim materijalima od gline, tako da se ničim ne ograničavaju slobode planiranja i individualnost. Vrednosti kao što su poverenje, partnerstvo, inovacija i angažman su za nas osnova našeg poslovanja i u svakom našem proizvodu se mogu prepoznati i doživeti.

Poverenje:
Svaki čovek može da veruje TONDACH-u.

Našom privrednom supstancom i našom tehničkom stručnošću garantujemo Vam sigurna i prirodna rešenja za krov za mnoge generacije. Da li je to privatni investitor, arhitekta, građevinar ili trgovac – svaka osoba se može pouzdati u nas – i to po celom svetu!

Partnerstvo:
Tondach je pouzdan partner.

Osnovu našeg svakodnevnog rada čini partnerski odnos pun poštovanja prema našim kupcima i zaposlenima. Odlikuju nas pravednost i međusobno uvažavanje u konkurenciji i u saradnji sa našim dobavljačima. Partnersko ophođenje puno poštovanja kao i otvoreni dijalog odlikuju našu kulturu poslovanja preduzeća.