TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

Zapošljavanje

Dobrodošli u TONDACH® portal za karijeru!

Ključ uspeha su kvalitetni zaposleni, a trenutno je u TONDACH ® koncernu u 11 zemalja zaposleno više od 2.000 osoba. TONDACH ® je vodeći proizvođač crpova u Srednjoj  i Istočnoj Europi, a politika zapošljavanja usredređena  je na razvoj i stalno usavršavanje svakog pojedinog zaposlenog.

TONDACH ® ne  raspolaže samo sa kvalitetnom širokom paletom proizvoda, nego su u prvom planu najbolji zaposleni koji čine presudnu razliku - sada i u budućnosti . Svaki zaposleni je stručan na svom području, preduzetan u razmišljanju i delovanju te ima razvijen osjećaj za odgovornost.

Primarni zadatak je neprekidno učenje i multikulturalna razmena znanja, koja se postiže daljnjim usavršavanjem ili u praksi kroz stalnu komunikaciju. Aktivno i stalno učenje stvara znanje, koje svaki naš saradnik svakodnevno primenjuje u odnosima sa našim kupcima . Znanje je ključ uspeha i najbolji odgovor na pitanja koja nam se u praksi svakodnevno postavljaju – danas  i sutra.

Ako bi i Vi želeli biti timski igrač u internacionalnom poduzeću, te dokazati svoje sposobnosti - prijavite se!

Nudimo Vam odgovornost u motivisanom timu, višestruke mogućnosti razvoja u preduzeću koje dinamično raste, te vrlo dobru radnu atmosferu.

 

Radujemo se Vašoj prijavi – pošaljite molim na: E-mail: office@tondach.rs